Kuka ja millä asialla?

img-20190607-wa00007651551926198401050.jpg

Melko häpeilemätön heittäytyjä. Kova listaamaan ja organisoimaan asioita. On mielellään huomion keskipisteenä, mutta vastapainoksi viettää paljon aikaa yksin. Erilaisten ääripäiden välillä tasapainottelija. Toisinaan saattaa kiukutella, mutta on hyvin harvoin vihainen. Uskoo lähes sinisilmäisesti ihmisten hyvyyteen, karmaan ja kohtaloon. Elää välillä ihan omassa todellisuudessaan.

Tällainen mä oon ollut lapsesta saakka, mutta vasta viimeisen viiden vuoden sisään alkanut itse enemmän ymmärtää omaa sielunelämääni. Vaikka aikuisen ikäkin alkaa pikkuhiljaa lähestyä, niin ääripäästä toiseen mennään edelleen ja kovaa, niinkuin vuoristoradassa (jossa on nykyään ainakin tuplasti enemmän nousuja kuin laskuja). Nykyään musta tuntuu että on ihanaa olla minä. On ihanaa elää tässä hetkessä ja kokea vahvoja tunteita niin hyvässä kuin pahassa.

Oon aina ollut myös jollain mittarilla taiteellinen ja luova tyyppi. Mä piirrän, maalaan ja kirjoitan. Tosi usein mun päässä laukkaa ajatukset siitä mitä mun pitäis tehdä tai viestiä maailmalle. Kuitenkin kun lopulta otan kynän käteen niin pää tyhjenee ihan täysin. Ajattelin pitkään et se on ihan luonnollista, että inspiraatio iskee oikeesti täysillä vaan kerran tai kaks vuodessa. Aikani asian kanssa tuskailtuani tajusin, että ei kyse ehkä ookaan inspiraation puutteesta vaan siitä, että mä oon halunnut julkaista vain kauniita asioita. Kauniita taideteoksia ja positiivisia tekstejä, koska niitä kenenkään on vaikea kommentoida negatiivisesti. Oon jollain tasolla pelännyt arvostelua, vaikka fakta on ettei kenenkään ole pakko miellyttää ketään. Mulla on ollut joku ihmeen tiedostamaton filtteri päällä. Ei kai kukaan rehellisesti ajattele, että kädenlämpöiset, mukavat jutut antaisi mitään kenellekään? Ne on vaan pelkkää täytettä nykypäivän jatkuvassa informaatiotulvassa jossa me luovitaan, haluttiin tai ei.

Mutkikas aasinsilta tuo meidät pisteeseen, jossa sä oot lukemassa tätä postausta. Klikkaa nyt blogi tilaukseen, niin saat jatkossa ilmoituksen kun joku asia on herättänyt mussa niin paljon tunteita, että se päätyy tekstiksi saakka!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: